Diensten


Installatie 

U wilt uw eigen mensen niet afleiden met eenmalige zaken en de focus duidelijk houden op uw klanten?

Bij alle producten die wij leveren kunnen wij de installatie aanbieden. Simpel, efficiënt en zonder zorgen. Wij leveren de spullen en zorgen dan in overleg met uw afdeling wanneer de installatie werkzaamheden kunnen starten. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het plannen van deze activiteit. Wij nemen dat graag voor u uit handen.


Verlenging van onderhoudscontracten

U heeft vast wel eens een leverancier op bezoek gehad die u haarfijn kwam uitleggen dat een onderhoudscontract verlenging duurder is dan een nieuwe aanschaf?

De ervaring leert dat het in sommige gevallen inderdaad loont om over te gaan tot vernieuwing van uw apparatuur. Wat de leverancier u niet vertelt is dat er alternatieven zijn om onderhoudscontracten te verlengen zonder de aanschaf van nieuwe spullen en het daarbij behorende project binnen uw ICT afdeling. Overleg eens met Datapulse over de alternatieven. Vaak zijn ze er, en een gesprek kost u niet direct capaciteit op uw afdeling. Praten kan geen kwaad.


Verlengen van de levensduur van ICT-appartuur

Voldoet uw apparatuur eigenlijk nog voldoende, maar moet het worden uitgebreid?

Datapulse heeft jarenlange ervaring en heeft de kennis om voor u de beste producten te vinden in de markt. Heeft u extra geheugen modules nodig voor uw N-1 generatie server, of uitbreidingskaarten voor uw router: Datapulse weet ze te vinden! Economische levensduur verlenging die technisch verantwoord is.  


Opkoop en recycling van ICT-apparatuur

Bent u op zoek naar een flexibele logistieke partner die een goede prijs voor uw oude apparatuur betaalt?

Dan is Datapulse de aangewezen partij voor u.

Niet alleen geven wij de hoogste prijs voor uw oude apparatuur, wij bieden u ook een scala aan extra diensten bij een vervangingstraject van uw IT-omgeving.


 

Datapulse B.V. - Proostwetering 24A - 3543 AE Utrecht - +31 (0)85 - 401 0 402