Oplossingen

Door onze ruime ervaring met het leveren van infrastructuur oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres als adviespartner. Wij bieden de juiste infrastructuur oplossingen voor de heden ten daagse uitdagingen.

Storage optimalisatie voor VMware / VDI omgevingen

Middels de huidige virtualisatie technologieën hebben veel ondernemingen bespaard op de hardware en operationele kosten. Daarnaast zijn de Disaster Recovery mogelijkheden toegenomen. Studies tonen echter aan dat nog veel bedrijven minder dan een derde van hun server omgeving hebben gevirtualiseerd. Je ziet dat vaak de niet bedrijf kritische omgevingen worden gevirtualiseerd. Voorbeelden hiervan zijn webservers, file / print servers, interne applicaties servers, test en ontwikkel omgevingen.

Hoewel virtualisatie heeft bewezen een krachtig en flexibele technologie te zijn, introduceert het ook een aantal nieuwe operationele uitdagingen. Een goed voorbeeld hiervan is het prognosticeren van de benodigde capaciteit en workloads. Op storage niveau is vaak niet de capaciteit maar de performance (IOPS) een uitdaging. Hierdoor stellen veel organisaties het virtualiseren van desktops, e-mail, ERP, Data Warehousing en Oracle omgeving nog altijd uit.

Datapulse biedt oplossingen om uw storage performance problemen voor goed uit de wereld te helpen tegen een fractie van de hardware investeringen.

Wilt u hier meer over weten: klikt u hier om contact met ons op te nemen


 

Datapulse B.V. - Proostwetering 24A - 3543 AE Utrecht - +31 (0)85 - 401 0 402